1 Mart 2015 Pazar

Flexispy

flexispy-casus-yazilim-programi
Tüm Dünya üzerinde genellikle kullanılan en yaygın telefon dinleme programı olan Flexispy, Türkiye üzerinde de bilinilirliğini her geçen gün daha da arttırmaktadır. Flexispy, dünyanın en çok özellik bulunduran casus yazılımıdır. Telefon izleme yazılımlarında olması gereken tüm özellikler Flexispy Extream sürümünde bulunmaktadır. Flexispy yazılımınını değerli kılan en önemli işlevleri arasında bu özellikler gelmektedir.

En Gelişmiş Flexispy Özellikleri;

Call Intercept(Canlı Dinleme Özelliği): Call Intercept özelliği nedir ve ne işe yarar, nasıl çalışır? Kısacası anlatırsak; Hedefteki telefon ile yapılan telefon görüşmelerinin canlı olarak dinlenebilmesidir. Flexispy yazılımının yüklü olduğu telefon görüşme sırasında size gizli bir şekilde sms mesajı gönderecektir, mesaj size geldiğinze hedef telefonu aradığınızda o sırada yapılan telefon görüşmesine 3. bir kişi olarak direk dahil olursunuz ve yapılan telefon görüşmesini canlı olarak dinleyebilirsiniz.

Spy Call (Canlı Ortam Dinleme Özelliği): Flexispy yazılımını diğer telefon dinleme programlarından üstün kılan en önemli özelliklerinden biri Spy Call özelliğidir. Spy Call canlı ortam dinleme özelliği sayesinde kullanıcının hedef telefonu istediği her zaman arayarak telefonun bulunduğu ortamı canlı olarak kendi telefonu üzerinden dinlemesine olanak sağlar.


Call Recording(Konuşmaları Kaydetme Özelliği): Flexispy'nin en önemli özelliklerinden biri de telefonla yapılan telefon görülmelerinin ses kayıtlarını kaydetmesi ve istediğin zaman Flexispy online kullanıcı panelinden dinlemenize olanak sağlar. Yani hedef telefonu canlı dinlemenin yanı sıra kaydedip sonradan dinleme özelliğini de kullanıcısına sağlar.


Ortam Kaydetme Özelliği: Telefon görüşmelerini kaydetme özelliğinin yanında, ortam seslerini de kaydetme özelliğine sahip bir programdır. Spycall özelliğiyle canlı olarak ortam dinlemesi yapılabildiği gibi aynı zamanda da ortam seslerini kaydedip yine kullanıcı online panelinden istenildiği zaman kullanıcı tarafından dinlenilmesini sağlar.


Şifre Kırma Özelliği: Flexispy en etkili ve en göze çarpan özelliklerinden biri de şifreleri toplama özelliğidir. Bu özellik diğer yazılımlarda bulunmayan özelliktir. Hedef  telefonunun ekran kilit şifresi ve telefonda kullanılan yazılımların kullanıcı adıyla şifrelerini toplama özelliğidir. Bu özellik sayesinde telefonda kullanılan herhangi bir kullanıcı adı ve şifre Flexispy tarafından kaydedilir ve Flexispy kullanıcı online paneli gönderilir ve kullanıcı panelinden görüntülenebilir.


Gizli Kamera Açma Özelliği: Flexispy ile hedef telefonun kamerasına uzaktan ulaşarak izleme olanağı sunar.


Keylogger Özelliği: Hedef telefonuna tuşlanan ve her yazı karakterine kaydedebilen bir özelliktir. Aynı bilgisayarlarda olduğu gibi keylogger yazılımları gibidir. Telefonda tuşlanan her rakamı ve yazıyı hafızasına alıp kaydeder. Program kullanıcıları Flexispy online kullanıcı panelinden bu bilgilere ulaşabilirler.


Mesajlaşma Servislerini İzleme Özelliği: Flexispy sadece telefon üzerinden yapılan sms mesajlarını değil, dünyanın en popüler mesajlaşma servisleri ile telefonda yapılan tüm yazışmaları ve görüşmeleri de kaydeder ve izler. Tam olarak 13 farklı platforma ait yazışmalarının kaydını tutabilir. Bu en popüler mesajlaşma servislerinden Facebook, Whatsapp, Line, Viber, weChat, Skype, Yahoo Messenger, Hangouts ve Snapchat platformlarının hepsini kaydeder.


Sınırsız Cihaz Değiştirme Hakkı: Flexispy'nin en önemli özelliklerinden biri de yazılımı kullandığınız cep telefonunu istediğini kadar değiştirebilmeniz. Bu özellik sayesinde programı bir kere satın aldığınızda lisans süresi süresince yazılımı bir cihazda kullanıp sonra dilediğiniz başka bir cihazda kullanabiliyor olmanızdır. Bu özellik sayesinde yazılımı alanlar ilk önce kendi cihazlarında deneyip sonra hedef cihazda uygulamak isteyenler için önemli bir özelliktir. (Bu özellik tüm Flexispy versiyonlarında geçerli değildir.)


Yukarıda kısaca anlatıığımız bu özellikler Flexispy'nin Extream versiyonuna ait bilgilerdir. Bu özelliklere ek olarak Flexispy'nin Premium versiyonun tüm özellikleri Extream sürümünde de mevcuttur. Program hakkında detaylı bilgi ve daha geniş bilgiler almak isterseniz yazılımın resmi internet sitesinde bulabilirsiniz.

Flexispy Extream Full + Özellikli

3 Aylık; 389 TL

12 Aylık; 749 TL 








BLACKBERRY İÇİN ÖZELLİKLERİ








Kontrol Panelinden Ekran Görüntüleri


















0 yorum:

Yorum Gönder

https://www.facebook.com/kerembursinfansitesi Facebook Favorites More