2 Mart 2015 Pazartesi

MSPY



MSPY ( Telefon Dinleme Programı ) : Mspy cep telefonu dinleme programlarının kendi alanında en kapsamlısıdır. Mobil Cihaz ve Cep Telefonu izleme ve takip casus programıdır. Mspy yazılımının yüklenildiği cep telefonları ile yapılan görüşmelerin dinlenilmesine ve kaydedilmesini sağlar. Telefonla yapılan SMS görüşmelerinin, telefonda olan ve  telefonla çekilen video ve fotoğrafaların görüntülenmesi, telefon rehberinde yer alan kayıtlı kişilerin isimleri ve diğer bilgilere ulaşılması, telefonun nerede olduğuna her an gps ile takibi ve bir çok özelliğe sahip bir casus yazılım programıdır.

Mspy cep telefonu dinleme programı diğer programlarda olduğu gibi internet bağlantısı üzerinden çalışır. Bunu açıklamak gerekirse; Mspy programını indirmek ve izlemek için takip edeceğiniz cep telefonunun internet tarayıcısından programı satın aldığınızda size verilecek olan indirme linki yazılarak sayfaya girilir. Sayfaya girer girmez indirme işleminiz başlar ve cep telefonuna program indirilir. Gerekli bir kaç basit işlemden sonra programın yüklenmesi ve kurulumu biter. Kurulumun bitmesinin hemen ardından program çalışmaya başlar ve telefondaki bütün verileri o andan itibaren kaydetmeye başlar. (Örnek indirme ve kurulum işlemlerini aşağıdaki videolardan izleyebilirsiniz.)

Mspy telefona yüklendikten sonra gizli olarak çalışır ve telefonda kendini hiçbir şekilde belli etmez. Telefon kullanıcısı tarafından fark edilmesi mümkün değildir. Program belli aralıklarla Mspy Online Kontrol Panelinize belirli aralıklarla bilgileri gönderir. Programın kaydettiği verilere Mspy Online Kontrol Panelinizden ulaşabilirsiniz. Siz bilgisayarınızdan internete girip online panelinizde login olduğunuzdan telefonla ilgili kayıtları rahatlıkla görebilirsiniz. Verilerin gönderim zaman aralığı sizin seçiminize bağlı olarak değişmekle birlikte yine online kontrol merkezindenki ayarlar menüsünden ayarlanabilmektedir. Yani dilerseniz programı her saat başı, dilerseniz de her 5 saatte bir veri göndermesini ayarlayabilirsiniz. Detaylı inceleme için bakınız: https://www.mspy.gen.tr/




MSPY Online Demosuna bakmak için aşağıya tıkladıktan sonra açılan sayfada Demoya Bak yazan yeri açmanız ve girmeniz gerekmektedir.







Mspy telefon dinleme programının örnek indirme ve kurulum işlemlerini aşağıdaki videolardan izleyebilirsiniz.












0 yorum:

Yorum Gönder

https://www.facebook.com/kerembursinfansitesi Facebook Favorites More