7 Mart 2015 Cumartesi

Flexispy Android Kurulumu Resimli Anlatım

Flexispy Android Kurulumu Resimli Anlatım 

Flexispy programını satın alırken doldurduğunu satın alma formunda girdiğiniz e-mail adresinize gelen Flexispy kullanıcı adı ve şifrenizle, Flexispy hesabınıza giriş yaptığınıza  direk karşınıza otomatik olarak yukarıdaki ekrandan Android kısmını seçin ve Next (İleri) butonuna basın. Sonra sistem size adım adım kurulumun nasıl yapıılacağını resimli olarak gösterecektir. Sistemin size gösterdiği adımları izleyerek Android telefonunuza uygulayarak kurulumu kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Burdan da resimli olarak anlatacağız. Android kurulumu böyle olacaktır.



Dinleme yapacağınız hedef telefonunun tarayıcısından e-mailinize gelecek olan flexispy  indirme linki açılır. 


İndirme linki açılır açılmaz telefona 5002_-1.apk dosyası otomatik olarak yüklenecektir. Yükleme tamamlandıktan sonra bu apk dosyasını açın. Dosyayı açtıktan sonra aşağıdaki ekran açılacaktır. 



Gelen ekranda Install (Kur) yazan butona tıklayın. Ve böylelikle kurulum başlayacak.


Kurulum bittikten sonra yukarıdaki ekran gözükecektir. Bu açılan ekranda Open (Aç) butonuna tıklayın.


Sonra karşınıza bu ekran gelecektir. Bu ekranda Restart Now (Yeniden Başlat) butonuna tıklayın.


Sonrasında karşınıza gelen ekranda sizden aktivasyon kodu isteyecektir. Bu aktivasyon kodu ekranına Flexispy hesabınızda ki kurulum ekranında yer alan aktivasyon kodunuzu girin ve Activate (Aktif Et) butonuna tıklayın. 


Önemli: En son olarak karşınıza yukarıdaki gibi bir ekran gelecektir. Eğer bu gelen ekrandaki Yes butonuna basarsanız program telefonda gözükecektir. Eğer No butonuna basarsanız program telefonda gizli olarak işlem görecektir ve telefonu kullanana hiç bir şekilde uyarı vermeyecektir ve kullanan kişi tarafından fark edilemez olacaktır. 

Bütün kurulum bu kadar. Bunları uygulayarak android telefonunuza kurulumu gerçekleştirmiş olacaksınız. Bilgisayarınızdaki kurulum sihirbazında yer alan aşağıdaki resimdeki gibi işaretleyerek Next butonuna tıklayarak artık Flexispy panelinizde telefondan gelen bilgileri görmeye başlayabilirsiniz.





0 yorum:

Yorum Gönder

https://www.facebook.com/kerembursinfansitesi Facebook Favorites More