8 Mart 2015 Pazar

SPYMASTER

SPYMASTER

Bu yazıda Spymaster Pro casus telefon dinleme programını inceleceğiz. Bu programın Pro versiyonu ileri düzeyde özelliklere sahiptir. Bu ileri seviye özellikleri arasında en önemlilerinden biri Call Intercept özelliğidir.

Call Intercept özelliği sayesinde konuşmalar sırasında canlı olarak diğer bir telefondan konuşmaların zamanında dilenmesini sağlayan bir özelliktir ve bu özellik her telefon dinleme programında bulunmaz.

Progragmın ikinci bir özelliği ise Spy Call özelliğidir. Yukartta belirttiğimiz özelliğe çok benzeyen bu özellik ise ortam seslerinin canlı olarak anında dinlenmesini sağlayan bir özelliktir.

Bu iki özellik yanında konuşmaları kaydetmez ve ortam seslerinin kaydedilmesi özellikleri Spymaster Pro yazılımında mevcuttur.

Diğer önemli özellikler arasında ise whatsapp, facebook, viber ve skype yer almaktadır. Bu özelliklerin yanı sıra standart bir şekilde bulunun temel özelliklerden bahsetmeye gerek yok. Bu temel özelliklerin zaten neler olduğunu az çok biliyorsunuzdur. Yinde temel özelliklere bakmak isterseniz resmi internet sitesinden göz gezdirebilirsiniz.

Spymaster'ın Pro versiyonu 1 senelik $84.95  gibi bir fiyatla pazarlanmaktadır. Lisans süresinin 1 yıl olması ve bu kadar özellikk barındırması neticesiyle bu fiyat çok düşük kalmaktadır. Diğer casus yazılımlara bir çoğuna göre oldukça cuzi bir miktarı bulunmaktadır.

Spymaster Pro yazılımı hakkında daha detaylı bilgilere sahip olmak isterseniz resmi internet sitesine göz atmanız yeterli olacaktır. Yalnız resmi internet sitesinin dili İngilizce'dir. Temel seviyede ingilizceniz varsa kolaylıkla anlayabilirsiniz yada google aracılığıyla siteyi Türkçe'ye çevirtirerek de kolay bir şekilde anlayabilirsiniz.







KULLANICI PANELİ EKRAN GÖRÜNTÜLERİ











0 yorum:

Yorum Gönder

https://www.facebook.com/kerembursinfansitesi Facebook Favorites More