8 Mart 2015 Pazar

Flexispy Ortam Dinleme Özelliği Nasıl Kullanılır


FLEXİSPY ORTAM DİNLEME ÖZELLİĞİ NASIL KULLANILIR
Flexispy Extreme versiyonunun özelliği olan canlı ortam dinleme uygulamasının ne şekilde kullanıldığını bu yazmış olduğumuz yazıda çok kolay bir şekilde yapmış olduğumuz ekran çekimlerimizle birlikte sizlere göstereceğiz. Bahsi geçen bu işlem Flexispy Online kişisel hesabınıza bilgisayarınızla giriş yapıp flexispy panelinizde gerçekleştireceğiniz bir takım ayarlardan sonra kolayca yapılabilmektedir. Flexispy panelinizden gerçekleştireceğiniz işlemler şu şekildedir.


1. Control Centers a giriş yapılır ve Bugging Controls bölümüne tıklanıp aşağıda gösterilen sayfa açılır.


2. Enable Spy Calls bölümüne tıklanır ve aşağıda gösterilen sayfa açılır.


3. Current Status bölümü On(Açık) konumu seçilir.


4. Bundan sonraki işlem bir önce girdiğimiz sayfaya dönülür ve Set Monitor Number bölümüne tıklanır ve aşağıda gösterilen sayfa açılır.


5. Açmış olduğumuz bu sayfada dinlemeyi gerçekleştireceğiniz telefon no’sunu ülke koduyla beraber girilir ve Sycn Now isimli bölüme tıklanır. Yazılan numara ülke koduyla birlikte yazılmalıdır. Örnek olarak +905 ... gibi.

Bu yapılan işlemlerin ardından girdiğiniz telefon numarasından hedef telefonu her arama yaptığınızda otomatikmen açılacak ve sizler telefonun bulunduğu ortamdaki sesleri canlı dinleyebileceksiniz.

Not: Bu işlem sırasında konuşursanız eğer sizin sesiniz de telefonda duyabilecektir.


0 yorum:

Yorum Gönder

https://www.facebook.com/kerembursinfansitesi Facebook Favorites More