8 Mart 2015 Pazar

Flexispy Şifreleri Gösterme Özelliği


FLEXİSPY ŞİFRELERİ GÖSTERME ÖZELLİĞİ

Flexispy isimli yazılımın en fazla ilgi çeken özelliklerinden biri olan şifreleri gösterme özelliği nedir ve bu özellik aslında nasıl kullanılır?

Flexispy şifrelerini gösterme özelliği tam olarak nedir? Bu bahsi geçen önemli özellik hedef telefonla gerçekleştirilebilen tüm loginlerde bulunan (online hesap girişlerindeki) kullanıcı adı ve şifreleri kaydeder ve bu kaydettiği bilgileri de kullanıcısının online hesabına yollar. Böylece flexispy kullanıcısı da online paneline  girerek hedef telefondan yollanan bu bilgileri kendi ekranında bulabilir.

Flexispy'ın bu ilgi gören özelliği extreme olan full versiyonunda standart bir biçimde yer almaktadır  ve sonra anlattığımız yazılımın yüklenme işleminin ardından otomatik bir şekilde hiçbir artı bir işlem yapmaksızın aktif olarak etkinleşmeye başlamaktadır.

Flexispy yazılımıyla birlikte hedef telefonda kullanılan tüm e-mail adreslerine ait kullanıcı adı ve şifreler de yine hedef telefonda girilen Facebook, Whatshapp, Line ve bu uygulamalara aynı bütün sosyal haberleşme applikasyonlarınında kullanıcı adı ve şifreleri kayıt altına alınacaktır.


Whatsapp, Facebook ve Skype gibi uygulamalarda kullanıcı adı ve şifreleri görünür.



Bütün e-mail adresleri kullanıcı ve şifreleri görünür.



Cihazın yani kullanılan telefonun ekran kilidi veyahut şifre kombinasyonu dahi görünür.


0 yorum:

Yorum Gönder

https://www.facebook.com/kerembursinfansitesi Facebook Favorites More