8 Mart 2015 Pazar

Fiyat Listesi

Dünyada en çok kullanılan telefon dinleme, takip ve izleme programlarının satın alırken tercih ederken karşılaştırma zorluk çekenler için, casus yazılım programlarını burada sizler için toparladık.



1- FlexiSpy 

Telefon dinleme programları arasından en çok özelliğe sahip yazılım programıdır. Özellikleri saymakla bitmez. Bu programı kullananların memnuniyet oranı %95'dir. Casus programları arasında en iyilerindendendir. iPhone ve Android işletim sistemli telefonlarda kullanıcı memnuniyeti oldukça yüksektir. Flexispy'a ait  bütün bilgilere buradan bakabilirsiniz.

3 Aylık Extream Full+ Versiyonu; 389 TL 
12 Aylık Extream Full+ Versiyonu; 749 TL 




2 - Mspy

Mspy programı bir çok ileri derecede özelliğe sahiptir. Sosyal medya hesaplarında ki yazışmaları görmekden Whatsapp yazışmalarını görmeye kadar. Kullanıcı memnuniyeti bu programda da oldukça yüksektir. Flexispy programından sonra en çok tercih edilen, kullanımı ve kurulumu kolay bir programdır. Mspy'a ait  bütün bilgilere buradan bakabilirsiniz.

1 Aylık : 159 TL
3 Aylık : 276 TL
6 Aylık : 345 TL
12 Aylık: 460 TL



3- Spyera 

Özellikleri bakımından oldukça etkin özelliklere sahip olan Spyera oldukça başarılı bir programdır. Flexispy programında bulunan bir çok özelliğe sahip ve güvenilir bir yazılımdır. Spyera'nında kullanıcı memnuniyet oranı oldukça üst seviyedir. Spyera'ya ait  bütün bilgilere buradan bakabilirsiniz.

3 Aylık : 189$ 
6 Aylık : 289$
12 Aylık: 389$




4- Highster Mobile

Fiyat bakımından en uygun casus yazılım programıdır. Aynı zamanda özellik yelpazesi de oldukça geniştir. Kullanıcıların memnununiyeti üst seviyedeir.  Bir çok özelliği bünyesinde barındırır. Highster Mobile'a ait  bütün bilgilere buradan bakabilirsiniz.

12 Aylık : 69,99$





5- Mobistealth 

Özellikleri bakımından temel bir seviyede olup, işleyici normal olduğundan tercih edilebilir. Ortalama bir yazılım arayanlar için uygundur. Mobistealth hakkında bütün bilgilere buradan bakabilirsiniz.

49,99$'dan başlıyor fiyatları




6- Easy Spy

Temel özelliklere sahip olan Easy Spy çok özellikli bir program değildir. Mevcut özelliklere sahiptir. Kullanıcıların memnuniyet oranı yarı yarıyadır. Easy Spy hakkında bütün bilgilere buradan bakabilirsiniz.

12 Aylık: 69,99$




Spybuble'da temel özellikleri olan bir casus yazılımıdır. Kullanım açısından biraz zorlanabilirsiniz. Kullanımı zordur. Spybubble hakkında bütün bilgilere buradan bakabilirsiniz.

3 Aylık : 49,95 $

Satışı Yok



8- Spymaster Pro 

Spymaster Pro'nun bir çok ileri derecede özelliği olsada müşteri memnuniyeti çok azdır. Müşteri memnuniyeninin az olmasının nedenlerinden biri müşteri hizmetlerinin detaylı bir şekilde çalışamamasıdır. Spymaster Pro hakkında bütün bilgilere buradan bakabilirsiniz.

12 Aylık : 84,95 $ (Pro Versiyonu)





9- iMosbispy Pro

iMosbispy Pro özellikleri bakımından ileri düzeyde özelliklere mevcut olan bir programandır. Ve kullanım kolaylığı sağlamasına rağmen kullanıcılarına çok verimli bir program değildir. iMosbispy Pro hakkında bütün bilgilere buradan bakabilirsiniz.

12 Aylık : 74,95 $ (Pro Versiyonu)


0 yorum:

Yorum Gönder

https://www.facebook.com/kerembursinfansitesi Facebook Favorites More