8 Mart 2015 Pazar

Highster Mobile Spy

Highster Mobile Spy

Highster Mobile Spy: Son zamanların en çok kullanınılan cep telefonu dinleme programlarının en üst sıralara kendini yer edinmeyi başaran ender programlar arasında yer almıştır. Özellikle rakipleri Flexispy, Spyera, Spymaster Pro ve Mspy'ın hemen arkasından listeye girmeyi başaran program en az rakipleri kadar özellik bulundurmaktadır. Gerek cep telefonları ile yapılan görüşmelerin kaydedilmesi ve dinlenmesi konusunda, ayrıca sms takibi, gps takibi gibi özelliklerin tamamı Highster Mobile Spy yazılımında yer almaktadır. 

Bu özelliklerin yanında stealth camera özellği eklenerek Highster Mobile Spy yazılımına büyük bir değer katmıştır. Stealth Camera özelliği sayesinde kullanıcıya uzaktan telefonunun kamerasının istediğiniz zaman açıp görüntü alabilmenize olanak sağlar. Bu işlem programı satın aldığınıza ulaştığınız Highster Mobile Spy kontrol panelinize bulunan çeşitli sms komutlarıyla sağlanmaktadır. Örnek olarak hedef telefona kontrol panelizinde bulunan sms komutunu gönderdiğiniz taktirde bu komut cep telefonuna gizli bir şekilde ulaşır ve cep telefonundan gizli bir şekilde görüntü alrak sizin kontrol panelizine gönderir.

Highster Mobile Spy programının detaylı özelliklerini ve hangi telefon modelline uyumlu olup olmadığı konusunda ki bilgilere aşağıdaki linkler sayesinde göz atabilirsiniz.

1 Yıllık FİYATI $69'dır.




En Çok Tercih Edilen Takip Programı: FlexiSPY

0 yorum:

Yorum Gönder

https://www.facebook.com/kerembursinfansitesi Facebook Favorites More