8 Mart 2015 Pazar

Flexispy Gizli Kamera Fonksiyonu

FLEXİSPY GİZLİ KAMERA FONKSİYONU

Flexispy telefon dinleme uygulama yazılımında olan gizli kamera görüntüsü çekme özelliği yani bilinen adıyla Remcam nedir ve bu fonksiyon nasıl kullanılır? İlk olarak bu bahsettiğimiz özelliğin ne içerdiğini hakkında kısa bir bildi vereceğiz. Remcam dediğimiz özellik Flexispy adlı yazılımın yüklenmiş olan telefonun kamerasından bu cihaz kullanıcısına herhangi bir uyarı yollamadan gizlice görüntü çekmeye yarayan özelliktir. Flexispy online panelinizden yapacağınız kolay ve basit adımlarla bunu gerçekleştirebiliyorsunuz. Biz de bu Remcam özelliğininden nasıl faydalanacağınızı hazırlamış olduğumuz görüntülerle basit ve anlaşılır bir dille sizlere anlatmaya çalıştık. Bu anlatımı kolayca kavrayabileceğinizden eminiz.

İlk adım olarak bilgisayarınızdan kullanıcı adınız ve şifrenizle flexispy online kişisel panelinize giriş yapınız. Bundan sonraki işlemleri tek tek anlatacağız.


1. Kendi panelinizde yer alan RemCam bölümüne basınız.


2.Sağ köşede bulunan turuncu renkte olan kamera simgesine basınız.


3. Remote camera image capture isimli bölüme basınız.


4. Son işlem olarak da Continue adlı bölüme basınız.

İşte yukarıda söylediğimiz gibi bu işlem bu kadar kolay, böylece flexispyın yüklü olan mobil cihazın kamerasından otomatik bir şekilde görüntü alınabilecek ve sizin kendi panelinize yollanacaktır, siz de bu alınan görüntüyü panelinizde bulabileceksiniz. Bu yapılan yollama uygulaması mobil cihazın bir sonraki  veri gönderim vaktinde gerçekleşecektir.


0 yorum:

Yorum Gönder

https://www.facebook.com/kerembursinfansitesi Facebook Favorites More