8 Mart 2015 Pazar

Flexispy Telefon Değiştirme İşlemi Nasıl Yapılır

FLEXİSPY TELEFON DEĞİŞTİRME İŞLEMİ NASIL YAPILIR


Flexispy  telefon dinleme  programının kullanıcısının kullanımına sunduğu  seçeneklerden biri de aldığınız  flexispy lisans zamanı süresince programı farklı telefonlara aktarıp istediğiniz  şekilde farklı telefonlara aktarıp istediğiniz gibi telefonu  değiştirme fırsatıdır.

Örneğin 3 aylık flexispy yazılımı aldığınızı düşünelim ve siz bu yazılımın 3 aylık lisans süresi boyunca  X markalı bir telefonla birlikte kullanabilir ve sonra X markalı bu cihazı takibi bırakabilir ve Y markalı bir telefona bu yazılımı yükleyip bahsettiğimiz Y markalı olan telefonu takip etmeyle sürdürebilirsiniz. Bu değiştirme uygulamasını lisansın bitiş süresine kadar istediğiniz kadar telefonda ve istediğiniz kadar yapabilme şansına sahipsiniz. Demek istediğimiz yani ilk olarak X markası sonra Y markasını sonra yeniden X markasını veya T markası olan cihaza geçiş yapabilme hakkına sahipsiniz. Flexispy kullanıcılarına bu imkanı vermektedir.

Peki akıllara gelen soru; Flexspy kullanıcıları telefon değiştirme işlemini nasıl gerçekleştirecek? Çok basit bir işlem olan telegon değiştirme uygulamasıyla  nasıl mı işte uygulama:

İlk olarak flexispy online panelinize kullanıcı adınız ve şifrenizle giriş yapınız. Bu işlemden sonra aşağıda size kolayca anlayacağınız göstermiş olduğumuz adımları takip edin.


1. Kişisel panelinizden Control Center isimli  bölüme girin.


2. Bundan sonra da Device Controls isimli bölüme tıklayın.


3. Deactivate isimli bölüme tıklayın.


4. Son işlem olarak Deactivate Now seçeneğine tıklayın.

Yapılan işlemler işte bu kadar basit, bu aşamaları yaptığınızda online paneliniz sizi  maksimum 1 saatlik bir zaman diliminde otomatik olarak yeniden kurulum aşamalarına yönlendirecektir. Yani siz bu aşamaları uyguladığınızda ve 1 saat süresi sonrasında tekrar panelinize girdiğinizde panelinizde Flexispy’ı ilk satın aldığınızda karşınıza gelen kurulum ekranı tekrar karşınıza gelecektir ve sizde hangi telefona tekrardan bu kurulumu yapmak istiyorsanız kurulum ekranındaki gibi kolayca yükleyebilirsiniz. Böylelikle yeni yüklediğiniz cihazı takip etmeye çoktan başlamış olursunuz.

Dediğimiz gibi bu işlemi birçok kez tekrarlayabilirsiniz. İstediğiniz kadar telefon sayısını değiştirebilirsiniz çünkü Flexispy bu fırsatı kullanıcılarına sunmaktadır.

Bu işlemde önem vermeniz gereken nokta şudur:  Yukarıda  anlattığımız uygulama programın kurulmuş olan mevcut cihaz değiştirilip başka bir telefona kurulum yapmak maksadıyla yapılan bir işlemdir.

Eğer zaten flexispy kurulmuş olan cihaza herhangi bir nedenden dolayı tekardan kurulum yapmak istiyorsanız o vakit yukarıda anlattığımız işlemi gerçekleştirdikten sonra cihazda zaten olan Flexispy programını uninstall (Telefondan kaldırma işlemi) gerekmektedir. Buyüzden anlattığımız aşamalara artı olarak  tek zaten programın yüklü olduğu telefona uninstall(Telefondan programı kaldırma işlemi) sms komutunu yollamanız gerekmektedir.

Bu yollanan komutu panelinizde yer alan Help-Referance Manuels- Control Center Comands isimli bölümde bulabilirsiniz.

Böylelikle bahsetiğimiz komut telefona yollanır yollanmaz flexispy telefondan otomatikmen kalkmış olacak ve siz de yeniden panelinizden bu cihaza flexispyı tekrardan kurabileceksiniz. Bu bahsi geçen sms komutu herhangi bir telefondan yollanabilir.





0 yorum:

Yorum Gönder

https://www.facebook.com/kerembursinfansitesi Facebook Favorites More