8 Mart 2015 Pazar

WhatSapp Takip

WhatSapp Takip

Whatsapp takip bahsinde en iddialı  yazılımlar olan telefon dinleme programların nezdinde bir kıyas yapılırsa whatsapp takip konusunda en başarılı olan yazılım olan flexispy ve mspy yazılımlarını önerebiliriz. Bahsi geçen bu iki adından söz ettiren telefon dinleme programında da whatsapp takip özelliği barındırmaktadır ve de ister telefonunuz Android  olsun ister iPhone olsun mükemmele yakın bir whatsapp izlemesi yapmayı başarıyor.

Online sosyal mesajlaşma uygulamalarında mobil cihazlarda en çok kullanılan anlık mesajlaşma platformu Whatsapp’tan yaklaşık bütün telefon kullanıcıları gündelik hayatlarında maksimum düzeyde kullanıp faydalanmaktadır. Bu kullanıcıların çoğunluğunu yaş seviyesi 18 yaşından küçük reşit olmayan kullanıcılar oluşturmaktır. Bu durumun böyle olması ailelerin birçok endişeye kapılmalarını ve bu endişelerini gidermek için de whatsapp yazışma geçmişini ara ara takip ederek kendilerini rahat hissetmeleri konusunda faydalı oluyor.

Anne ve babalar günümüzde gündeme gelen moral bozucu ve endişe verici birçok olaylar nedeniyle çoçuklarının güvende olduklarını her zamankinden daha çok merak eder oldular. Çocuklarının onlardan uzaktayken kimlerle olduklarını ve nerelere gittikleri kimlerle konuştuklarını bilmek ve endişe duygulalarını ortadan kaldırmak istiyorlar. Bu duygu  bir ebeveynin en doğal duygusu ve hakkıdır. Bu endişeyi gidermenin en basit yoluysa whatsapp takibinden geçmektedir. Çocukların günlük yaptığı whatsapp diyalogları, konuşmaları, gönderileri onların nasıl davranışlarda bulunduklarını, nerelerde takıldıklarını, arkadaşları hakkında birçok bilgi vermektedir bunun için whatsapp takibi büyük önem taşımaktadır.

Yazının başında bahsi geçen flexispy ve mspy isimli yazılımlar kullanıcısına üst seviyede bir whatsapp takip sağlamaktadır. Bu iki yazılım sayesinde gelen ve gönderilen gönderileri, videolar, resimler ve mesajlar dahil olmak üzere hepsini yapılan bütün görüşmeleri  gizlive kayıt altına alıp başka bir bilgisayardan takip altına alınabiliyor. Bahsi geçen iki yazılımın nasıl işleme sokulacağını ve bu özelliğin nasıl uygulanacağını ayrıntılı olarak açıklamalarıyla birlikte mspy ve flexispy sayfalarında görebilirsiniz.


0 yorum:

Yorum Gönder

https://www.facebook.com/kerembursinfansitesi Facebook Favorites More