8 Mart 2015 Pazar

SPYERA

SPYERA


Spyera telefon dinleme için casus programı, iPhone, Android, Symbian ve Blackberry cep telefonlarında çalışır. Bu cep telefonlarının yanı sıra Android table, bilgisayar ve ipad'lerde çalışan sürümleri bulunan komple bir casus yazılım programıdır. Alanın da oldukça başarılı olan yazılım şirketi, diğer programlar ile kıyaslandığın da neredeyse diğer bütün programları geride bırakacak bir şekilde altyapıya ve özelliğe sahiptir. Bundan dolayı da diğer programlara göre fiyat olarak bir nebze daha yüksektir. 

Spyera, Flexispy ile kıyaslandığında neredeyse aynı özelliklere sahip ender yazılımlardan bir tanesidir. En özellikli casus yazılım programlarından Flexispy'ın sunduğu özelliklerin hemen hemen tümü Spyera yazılımında da mevcuttur. Eğer bir telefon izleme yazılımından beklentileriniz fazlaysa, tam özellikli bir yazılık arıyorsanız Spyera programo sizin için çok iyi bir alternatif olabilir. Bir çok özellikleri vardır. Bu özellikleri arasında; canlı ortam dinleme, canlı görüşme dinleme, konuşmaları kaydedip panelden dinleme, whatsapp, ortam kaydedip panelden dinleme, facebook, viber, line ve bir çok online mesajlaşma yazılımlarında kayıtları, şifreleri, multimedya görüntü ve videoları kaydetme ve daha bir çok ileri düzeyde özelliğe sahip ender telefon casus yazılım programlarındandır. 

Spyera casus yazılımını bir çok versiyonu vardır. Hem tabletlerde, akıllı telefonda ve bilgisayarlarda kullanılabilir. Spyera casus yazılımının bu versiyonlarının neler olduğunu ve bu versiyonların hangi özelliklere sahip olduğunu aşağıdaki Spyera resmi internet sitesinden bulabilirsiniz.

Spyera casus yazılım programını tercih etmek isteyenler için fiyatlar aşağıdaki gibidir. Bu fiyatlar Spyera'ın resmi internet sitesinden alınan fiyatlardan ve devamlı olarak güncel tutulmaktadır. 

3 Aylık: $189   6 Aylık: $289    12 Aylık: $389 

Spyera casus yazılım programı hakkında detaylı bilgi almak isterseniz aşağıdaki linkten ilgili sayfalara bakmanız yeterli olacaktır.





0 yorum:

Yorum Gönder

https://www.facebook.com/kerembursinfansitesi Facebook Favorites More