8 Mart 2015 Pazar

Flexispy Canlı Dinleme Nasıl Kullanılır



FLEXİSPY CANLI DİNLEME NASIL KULLANILIR
Flexispy Extreme olan versiyonunda olan en bariz özelliklerden biri olan görüşmeleri canlı dinleme özelliğinin ne şekilde kullanıldığını siz kullanıcılara bu yazımızda görüntüler vererek kolayca adım adım açıklamaya çalışacağız. Flexispy online kişisel hesabınıza girdiğinizde gelen Flexispy kullanıcı panelinizden ayarlayacağınız basit ayarlardan sonra flexispy yazılmının canlı dinleme uygulaması aktif olacaktır. İzlenecek işlemler sırayla aşağıdaki gibidir.

İlk olarak panelinizin sol menüsünde bulunan Control Center seçeneğine seçilir ve aşağıda gösterilen sayfaya giriş yapılır.



1.Bu giriş yaptığınız Live Call Controls bölümüne tıklanır ve aşağıda gösterilen sayfa açılır.


2. Enable Call Interception bölümüne tıklanır ve aşağıda gösterilen sayfa açılır.


3. Current Status isimli bölüm ON(Açık) konumu seçilir. Bundan sonrada önceki sayfaya geri dönüş yapılır.


4. Manage Watclist isimli bölüme tıklanır ve aşağıda gösterilen sayfa açılır.


5. Bu açılan sayfada bulunan tüm alanlara tiklenerek seçilir ve Sycn Now isimli bölüme tıklanır. Bu işlemden sonra yeniden ilk baştaki panelinizin sol menü kısmında olan Control Centers bölümüne gelinir.



6. Bu açılan sayfadan Bugging Control bölümünü seçilir ve aşağıda gösterilen sayfa açılır.



7. Set Monitor Number bölümüne tıklanıp aşağıda gösterilen sayfa açılır.



8. Bu açılan sayfadaki boş bölüme dinlemek istediğiniz telefon numarasını ülke koduyla beraber yazın örnek olarak  +905 ... gibi. ve bu işlem sonrasında Sycn Now isimli bölüme tıklanır ve böylece işlemimiz biter.


Bu işlemi bittikten sonra artık seçilen telefonla gerçekleştirilen veyahut seçilen telefona gelen bir arama gerçekleştirildiğinde yukarıda gösterilen son aşamada yazdığınız telefona aşağıda gösterilen bir sms gönderilecektir.

Bu bahsi geçen sms alıdığınızda hemen smsi aldığınız cihazdan hedef telefonu ararsanız hedef telefonla o an içerisinde gerçekleştirilen görüşmeyi naklen canlı olarak dinleyebilirsiniz.


Not: Bu olay esnasında konuşma yaparsanız sizin kendi sesinizde görüşme olayı duyulacaktır.



0 yorum:

Yorum Gönder

https://www.facebook.com/kerembursinfansitesi Facebook Favorites More