8 Mart 2015 Pazar

FLEXİSPY SMS KOMUTLARI


FLEXİSPY SMS KOMUTLARI

FlexiSpy telefon dinleme programı kullananların önceden bildikleri bir mevzu olmasına rağmen biz yine de bu konu için özel bir sayfa ayırıp Flexispy komutları ve ayarlamalarıyla alakalı sizlere bilgilendirmeyi amaçladık.

Sizinde çok iyi bildiğiniz gibi Flexispy yazılımı herhangi bir Android ve iPhone mobil cihaza yüklendiğinde artık o mobil cihazla uygulanan her çeşit iletişimi kaydetme özelliğindedir bu iletişime sms mesajlarından  yapılan sesli görüşmelerin dinlenmesi, hedef telefonun bulunduğu ortamdan hem görüntü hem de ses kaydı yapılması hatta bu ortamın veya sesli görüşmelerin canlı olarak gerçekleştiği esnada dinlenebilmesi özellikleride dahidir. 

Diğer programların aksine flexispy bu canlı dinleme özelliklerini ve diğer en fazla kullanılan bazı özelliklerini nasıl gerçekleştirmektedir?

Bu anlatılan özelliklerden büyük bir bölümü programı telefona indirdikten sonra hiçbir düzenleme yapmadan otomatik olarak çalışmaya başlar ve size kalan tek şey flexispy hesabınıza giriş yapılarak bu özelliklerden gelen verileri izlemektir.

Mesela Whatsapp , Facebook viber, Skype ve benzeri tam olarak on üç online sosyal mesajlaşma platformuna ait bilgiler flexispyı yükledikten sonra herhangi bir ayarlama yapmadan kendi panelinize yazılım tarafıdan yollanacaktır.

ŞİFRELER: Artı olarak yükleme ardından hiç bir ayara gerek kalmadan elde edeceğiniz veriler arasında telefonda kullanılan bütün uygulamalara ait kullanıcı adı ve şifreler de bulunmaktadır, hem telefonda kullanılan Whatsapp, Facebook ve benzeri uygulamalar hem de telefondan giriş yapılan e-mail hesaplarına ait kullanıcı adı ve şifreler herhangi bir ek uygulama yapmaya gerek kalmadan flexispy online kullanıcı panelinizde gözükecektir, bu şifrelere ekran kilit şifreleri ve grafik şifre kominasyonlarıda ektir.

Artı olarak Flexispy online panelinizden aktifleştirmeniz gereken birkaç özellik içermektedir bu özellikler canlı ortam dinleme ve canlı görüşme dinleme gibi eklentilerdir. Bu bahsi geçen özellikleri aktifleştirme işlemini dilerseniz flexispy online hesabınıza girerek online paneliniz üzerinden kolayca gerçekleştirebilirsiniz istersenizde hedef telefona alakalı sms komutlarını yollayarak yapabilirsiniz. İki yolda oldukça basittir. Bunun flexispy panelinizin üzerinde nasıl gerçekleştireceğinizi aşağıdaki aşamalarda anlatacağız. Hiç zaman kaybetmeden aşağıda bulunan link adreslerine tıklayarak alakalı sayfalardan bu anlatımları izleyebilirsiniz.



Flexispyın diğer önemli bazı fonksiyonları ise şunlardır.

Flexispy Yazılımı ile Şifre Alma Özelliği Nasıl Olur?

Flexispy yazılımı telefona indirildiğinde direkt olarak yani herhangi bir işleme gerek kalmadan bu bahsi geçen özellik çalışır hale gelir ve telefonda kullanılan Whatsapp, Facebook, bütün e-mail adresleri, telefon ekran kilidi şifreleri ve diğer kullanılan tüm uygulamalara ait giriş yapılan kullanıcı adı ve şiferleri otomatik olarak hatırlayıp sizin açık olan hesabınıza yollar siz de flexispy hesabınızda bulunan kullanıcı panelinizde sol da yer alan menüde Passwords bölümüne girerek  aşağıdaki resimlerde görüldüğü gibi kullanıcı adı ve şifreleri görebilirsiniz.

Bu özellik kurulum yaptıktan sonra otomatikmen çalışır olacaktır  yani kurulumdan sonra artı bir işlem yapmaya gerek yoktur.





Flexispy Whatsapp ve Facebook Takibi Nasıl Olur?

Flexispy yazılımını hedef telefona indirdiğinizde Whatsapp, Facebook, Line ve diğer on üç kullanılan sosyal mesajlaşma servisi verileri otomatik olara kayıt altına alınır ve sizin online kullanıcı paneliize yollanır, sizde bilgisayarınızdan flexispy hesabınıza girerek bu verilere göz atabilirsiniz. Bunun olması için yükleme gerçekleştikten sonra ayar yapmaksızın çalışacaktır. Yazılım bunu otomatik olarak gerçekleştirecektir.



Flexispy Ortam Kaydı Nasıl Alınır?

Flexispy yazılımıyla ortam seslerini kayıt altına alıp daha sonra panelden dinleme çok basittir. Size düşen tek şey flexispy panelinizden aşağıda bulunan görüntülerde bulunan aşamaları sırayla gerçekleştirmektir. Yani sol menüde yer alan Ambient yazan bölüme tıklayıp ortam kaydetmek istediğiniz süreyi ayarlıyorsunuz.(5 dakika ile 60 dakika aralığında bir zaman olabilir) ve Start Ambient Recording adlı tuşa tıklıyorsunuz. Aşamaların hepsi bu kadar böylelikle program belirlediğiniz süre kadar ortam seslerini kaydederek panelinize yolluyor.






Flexispy Arama Kaydı Nasıl Alınır?

Flexispy arama ses kayıtları yazılım tarafından otomatik olarak kayıt altına alınıp flexispy online kullanıcı panelinize yollanacaktır. Siz de bu kayıtlara flexispy hesabınıza bilgisayarınızdan girerek ulaşabilirsiniz. Bunun için panelinizden aşağıda gösterildiği gibi arama kayıt özelliğini kullanılır hale getirmelisiniz yani aktifleştirmelisiniz.







Flexispy Resimler ve Videolar Nasıl Alınır?

Flexispy yazılımı telefona indirildikten sonra otomatik olarak telefonda bulunan bütün fotoğrafları ve videoları tarayıp online kullanıcı panelinize yollanacaktır, bunun için sol menude yer alan Control Center bölümüne girerek Photo Control ve Video Control bölümlerini On(Açık) durumuna getirilmelidir. Böylece telefonda yer alan bütün fotoğraflar ve videolar sizin flexispy panelinize yazılım tarafından yollanacaktır.


Flexispy Konum Takibi Nasıl Olur?

Flexispy yazılımı telefona indirildiğinde otomatik olarak konum verilerini belirli zaman aralıklarında kaydedip sizin online flexispy hesabınıza yollayacaktır. Şayet konum verilerini flexispy hesabınıza giriş yaparsanız haritadan kordinat üzerinden kolayca izleyebilirsiniz. Bahsettiğimiz bu özelliği çalışır duruma getirmek için flexispy online panelinizde bulunan sol menüdeki Control Center bölümüne girmeniz ve orada bulunan Location Controls bölümünü On (Açık) durumuna getirilip konum verisi almak istediğinizde zaman aralığını ayarlamanız gerekmektedir. Mesela her 15 dakikada veri gelsin şeklinde ayarlama gerçekleştirebilirsiniz sizin tercihinize kalmış nasıl olacağı.

Konum verilerini istediğiniz zaman ya da canlı olarak almak isterseniz şayet  gps konum verisi almak için kullanılan sms kodunu hedef  telefona rastgele bir telefondan veyahut online panelinizden yollamanız halinde konum verisi size hemen yollanacaktır.



ÖNEMLİ: Bu yazıda dikkat çekilen özellikler flexispy yazılımının resmi websitesinden alıntı yapılmış ve yine flexispy resmi websitesinde bulunan bilgiler referans alınarak siz site ziyaretçilerimizin faydalanmasına sunulmuştur. Bu yazılım ve özellikleri sadece yazılım kullanıcısının bulunduğu ülkede kanunlar ekseninde ilgili ülkenin yasalarına göre kullanılmalıdır. Bunun dışında herhangi başka bir kullanım şekli asla onaylamamaktadır.

Lütfen sayfanın en altında yer alan YASAL UYARI ve Genel bilgilendirme Kısımlarına dikkatlice okuyunuz.

2 yorum:

mhmt dedi ki...

Flexipy extreme aldım.cağrı ve rehber disinda calısmıyor.yardım istiyorum cevap yok.iade etmek istiyorum cevap yok.

mhmt dedi ki...

Flexipy extreme aldım.cağrı ve rehber disinda calısmıyor.yardım istiyorum cevap yok.iade etmek istiyorum cevap yok.

Yorum Gönder

https://www.facebook.com/kerembursinfansitesi Facebook Favorites More