8 Mart 2015 Pazar

MOBİSTEALTH

MOBİSTEALTH

Mobistealth Telefon Dinleme Programı: Mobistealth yıllardır telefon dinleme sektöründe faaliyet gösteren oldukça başarılı bir programdır. Kullanıcıların güvenini kazanan köklü bir geçmişe sahip olan Mobistealth teknolojisi oldukça geliştirmiş diğer programlar aynı giden bir casus yazılım programıdır.

Mobistealth zengin içerik ve özelliklere sahiptir. Bu özellikler; telefon görüşmelerinin kaydedilmesi  ve dinlenmesi, ortam seslerinin dinlenmesi, Hedef telefona gelen SMSlerin izlenmesi, fotoğraF ve videoların izlenebilmesi, ve en önemlisi GPS tabinin yapılması  gibi bir çok özelliği bünyesinde bulundurmaktadır.

Mspy ve Highster Mobile ile karşılaştırıldığında özellik bakımından bu iki programdan hiç bir eksiği bulunmamaktadır ama tercih bakımından bu iki programın gerisinde kalmıştır. Buna rağmen kullananların oldukça memnun kaldıkları bir casus yazılım programıdır. Programın demosundan kullanım kolaylığını rahatlıkla anlayabilirsiniz. Özellikle Mobistealth, Samsung Galaxy gibi android işletim sistemli telefonlarda MSPY'a alternatif rakip olarabilecek bir programdır. Mobistealth programını symbian işletim sistemli Nokia telefonlarında Mobistealth tercih etmek iyi bir seçim olacaktır.

Mobistealth tanıtım videosuna aşağıdan ulaşabilir ve izleyebilirsiniz. Mobistealth tanıtım videosu ingilizcedir. İngilizce dili olmasına rağmen kolay anlaşılabilir şekildedir. Başlangıç seviyesinde ingilizceniz olsada anlayabilirsiniz. Mobistealth casus yazılım programının demosuna aşağıdaki linkten ulaşabilir ve deneyebilirsiniz. Mobistealth'in hangi telefonlar ile uyumlu olduğunu aşağıdaki uyumlu telefonlar linkinden ulaşabilirsiniz.





0 yorum:

Yorum Gönder

https://www.facebook.com/kerembursinfansitesi Facebook Favorites More