7 Mart 2015 Cumartesi

Mspy Android Kurulumu Resimli Anlatım

Mspy Android Kurulumu Resimli Anlatım 

MSPY casus telefon yazılımının Android olan bir telefona (LG,HTC,Samsung,General Mobile, Xperia) nasıl kurulacağı konusunda daha önce anlatım videosu hazırlamıştık, hazırladığımız anlatım videosunda yükleme adımlarında gözüküyordu ancak anlatım bölümünün dili ingilizceydi, dilinin ingilizce olmasına rağmen kolayca anlaşılan bu anlatım videosuna artı olarak sizler için kurulumun nasıl gerçekleştireleceğini sunmak istedik. Ağıdaki görüntülü olarak mspy programının android olan telefona yapılan kurulumu adım adım görüntülü olarak sunulmaktadır. Bu kurulum işlemi hemen hemen 3 dakika kadar tutmaktadır. Yapılan kurulum sonrasında ise MSPY programı kullanılan android cihazda hemen çalışmaya ve telefon bilgilerini kayıt altına almaya ve kendi online panelinize yollamaya başlar.

İlk olarak şunu belirtelim, mspy’ı satın aldığınız  zaman kendi e-mail adresinize  yollanacak olan ve mspy online panelinize girmenizi sağlayacak olan Kullanıcı Adı ve Parolanızla Mspy online paneline giriş yaptığınızda size hangi telefona yükleme yapmak istiyorsunuz isimli bir şeçenek sunacak ve siz seçtiğiniz modele göre ayrıntılı bir biçimde kurulum aşamalarına zaten izleyebileceksiniz ama biz buna rağmen nasıl bir kurulum uygulamasıyla muhatap olacağınızı ve ne kadar kolay bir iş olduğunuzu sizlerin gözlerinizin önüne sermek istedik.


Evet işte karşınızda MSPY Android Kurulum Aşamaları


1. Aşama: İlk olarak telefonunuzun internet tarayıcısı açılır ve satın alma işleminden sonra e-mail adresinize yollanacak ve mspy online panelinizdede bulunan mspy yükleme linkiniz bu kısıma yazılır be bu adrese giriş yapılır. Yükleme linki adresine giriş yapılır yapılmaz a.apk adlı dosyası telefonunuza direkt inmeye başlar.


2. Aşama: İndirilmiş a.apk adlı dosya üzerine tıklanır ve aşağıda gösterilen sayfa açılır.


3. Aşama: Pakkage installer bölümüne basılır ve Always butonuna tıklanır.


4. Aşama: Continue seçilir ve sonra gelen sayfadaki seçeneklerin tümüne tik atılır ve Apply adı verilir.


5. Aşama: I accept seçeneğini seçilir.


6. Aşama: Allow sekmesinin üzerine basılır.


7. Aşama: Activate adlı sekmeye tıklanır.




8. ve Son Aşama: Yukarıda yapılan işlem gibi sayfaya mspy online kontrol panelinizde bulunan aktivasyon kodunuzla giriş yapılır ve Finish Registretion adlı sekmeye tıklanınca artık program kurulmuş olur.

Böylece Mspy programı o android olan telefonda artık rahatca çalışmaya ve programın verilerini kayıt altına alıp sizin mspy kişisel online panelinize yollamaya başlar.
Yapılan işlemin hepsi bu kadar basit.

Burada videolu anlatım bulabilirsiniz: https://www.mspy.gen.tr/mspy-yukleme-ve-kurulum-islemi/


Not: Mspy online kontrol paneli diye adlandırdığımız panel; sizin bilgisayarınızdan girebileceğiniz ve hedef telefondan yollanan bilgileri görebileceğiniz online platform işaret edilmektedir. Mspy programını satın alma işleminden sonra www.mspy.com sitesi üzerinden e-mail adresinize gönderilen kullanıcı adı ve şifrenizle birlikte bahsi geçen panele girebilirsiniz.



0 yorum:

Yorum Gönder

https://www.facebook.com/kerembursinfansitesi Facebook Favorites More