2 Mart 2015 Pazartesi

Mspy Hedef Telefona Nasıl Yüklenir?


Mspy Hedef Telefona Nasıl Yüklenir? 

Mspy telefon dinleme programı hedefteki telefona nasıl yüklenir? Kolay yükleme özelliğine sahip olan Mspy telefon dinleme programının hedefteki programa nasıl yükleneceğini en kısa şekilde maddeler halinde anlatıyoruz.

1) Mspy programı satın alınır. Şimdi Satın Al
Bu resimdeki gibi satın almak istediğiniz lisansı seçiniz.
Formu doldururken ilave bilgi yazan yere tik atmayı kesinlikle unutmayın.

2) Mspy programını satın alırken satın alma formunda gireceğiniz e-posta adresinize hemen mspy kullanıcı adınız ve şifreniz gelecek.

3) Size gelen kullanıcı adı ve şifrenizde bilgisayarınızdan tr.mspy.com adresine girerek açılan sitenin sağ üst köşesindeki Giriş yazan yerden mspy online panelinize giriş yapınız. ( Bu işlem bilgisayardan yapılır)



4) Bilgisayardan Mspy panelinize giriş yaptıkran sonra karşınıza aşağıdaki gibi bir ekran gelecek. Sizi hedef telefona yükleme adımlarına yönlendirecektir. Buradan hedef telefona uygun adımları seçerek kurulumu gösterildiği gibi yaparsanız kurulum 2 dakika kadar sürer. Yükleme yapacağınız telefonun elinizde olması gerekir ki yüklemeyi gerçekleştirebilin.




İşte bütün yükleme ve kurulum işlemleri bu kadar. Kurulumdan sonra artık mspy hedef telefon üzerinde çalışmaya ve bilgileri kaydedip sizin mspy panelinize göndermeye başlar. Sizde tr.mspy.com adresinden giriş panelinize giriş yaparak kaydedilen verilere ulaşabilir ve dinleyip görebilirsiniz. ( Mesajlaşmalar, konuşmalar, ortam kayıtları, gps yer bildirimler ve daha fazlası herşey kaydedilip mspy online panelinize gelir.)

Videolu anlatımı https://www.mspy.gen.tr/ sitesinde bulabilirsiniz.

1 yorum:

Unknown dedi ki...

Ben yalnislik yaptim e postami yalnis girdim satin alirken bana yardim edicek numara verir misin?

Yorum Gönder

https://www.facebook.com/kerembursinfansitesi Facebook Favorites More