8 Mart 2015 Pazar

SPYBUBBLE

SPYBUBBLE

Spybubble Pro: Spybubble telefon takip ve dinleme yapmak isteyen kişilerin en fazla seçtiği telefon dinleme programları arasındaki konumunu daha sağlamlaştırmış bir casus aplikasyon olarak beğenimize sunulmuş. Spybubble Pro olmak üzere iki sürüm olarak karşımıza çıkan bu programın özellikle Pro versiyonu epeyce etkili özellikler barındırmaktadır. Spybubble Pro’nun içinde barındırdığı özellikleri sıralayacak olursak yapılan telefon görüşmelerini kaydetme, dinleme, gelen ve yollanan smsleri görüntüleme, çekilen fotoğraf ve videoları görüntüleme, gps takibi gibi birçok fonksiyonel özellikleri olduğunu biliyoruz. Spybubble Pro nun belki de en önemli fonksiyonu Call Intercepts(Yapılan konuşmaların arasına girip dinleme) özelliği olarak beliriyor. Bu bahsi geçen özellik adından da anlaşılacağı üzere canlı yapılan görüşmelerin arasına girip konuşmanın gerçekleştiği anda canlı dinleme yetisi elde ediyor.

Spybubble telefon dinleme programıyla alakalı daha net bilgileri aşağıya eklediğimiz tanıtım videosundan edinebilirsiniz. Buna ilave olarak da Spybubble programının resimli yüklenme ve ayarlanma aşamalarına da aynı aşağıda belirttiğim resimli anlatım link adresinden elde etmeniz mümkün.

Güncelleme: Spybubble 01.02.2014 tarihine kadar spybubble temel versiyonu ve spybubble pro versiyonuyla beraber iki tane farklı versiyon satıyordu ve bu versiyonları bir yıllık bir süreliğine temel versiyonunu 49,95 dolara ve pro versiyonunu ise 84,95 dolardan satışını gerçekleştiriyordu.
Ancak daha önce belirttiğimiz gibi Şubat ayında 2014 yılının başlarından beri spybubble pro versiyonunu satıştan kaldırdı ve temel olan versiyonunda tek 3 aylık versiyon olarak 49,95 dolara satşını yapmaya başladı.

Bundan dolayı spybubble temel versiyonunun çok önemli bir özelliği olmadığından dolayı sitemizde daha önce yapmış olduğumuz spybubble önerilerini geri çekiyoruz.

Sitemizi ziyaret eden takipçilerimize doğru bilgiler ulaştırabilmek için bu güncellemeleri yapıyoruz. Sitemiz spybubble programındaki en son yapılan değişimleri önceden de olduğu gibi bundan sonrada takip edip değişikleri sitemizden duyuracağız.

Özellikle telefon görüşmelerini dinleme ve ortam dinleme özelliği olan yazılım bulmaya çalışıyorsanız özellik sırasıyla flexispy, spyera, mspy programlarını seçmenizi tavsiye ederim. Bu saydığım yazılımlarda bu özellik vardır.

MSpy incelememizi okuyun: https://www.mspy.gen.tr/
FlexiSpy incelemesi okuyun: https://www.mspy.gen.tr/flexispy/

0 yorum:

Yorum Gönder

https://www.facebook.com/kerembursinfansitesi Facebook Favorites More