8 Mart 2015 Pazar

Spyera Android Kurulumu Resimli

Spyera Android Kurulumu Resimli

Bu sayfada Spyera casus telefon dinleme yazılımını Andorid bir cep telefonuna nasıl yüklendiğini resimli olarak bulabilirsiniz. Spyera bir çok özellik barındırması neticesinde, en çok özelliğe sahip cep telefonu casus yazılımlarından biridir. Diğer casus yazılım programlarından ayıran en farkı ise kurulumdan sonra kullanım esnasında çoğu işlemin gizli sms kodlarıya gerçekleşmesidir. Bu gizli sms kodları hakkında bilgiyide diğer bir konumuzda paylaşacağız.

Şimdi Spyera casus yazılımı cep telefonuna nasıl yüklenir; 

Ön İşlem: Telefonunuza yükleme yapmadan önce android telefonunuza Root yapmanız gerekmektedir. ( Bu Spyera casus yazılımına özel bir durumdur. Diğer casus programlarında Root yapmanıza gerek yoktur. )

Aşağıda yer alan resimli anlatımlar çok kolaydır ve kısacu bu işlemler yapılacaktır;

-Spyera indirme linkini telefonun internet tarayıcısına yazılarak girilir.

-Size verilen Aktivasyon kodunuz girilir ve indirmek için download yapılır.

-Yükleme işlemi başladıktan sonra tamamlanması beklenir ve bitince Install yapılır. (Kurulum)

-Verify Permission butonuna basılır.

-Aktivasyon kodunu tekrar girmeniz gerekir.

-Ve en son olarak Hid Aplication tuşuna basılır. Ve işlem tamamlanır.







Spyera casus yazılımı özellikleri oldukça fazla olan bir yazılım programıdır. Bu özellikler arasında canlı görüşmeleri anında dinleyebilme özelliği, ortam seslerini anında dinleyebilme gibi bir çok özelliği vardır. Bu özelliklerin hepsi uzaktan gizli sms kodlarının kurulumunun gerçekleştirildiği hedef telefona gönderilmesiyle olmaktadır. Gizli sms kodlarını detaylı bir şekilde spyera online panelinizden bulabilirsiniz. Kodlar hakkında detaylı bilgi için ise aşağıdaki linkten faydalanabilirsiniz.



0 yorum:

Yorum Gönder

https://www.facebook.com/kerembursinfansitesi Facebook Favorites More