2 Mart 2015 Pazartesi

Mspy Yazılımı Telefona Nasıl Kurulur?

Mspy Yazılımı Telefona Nasıl Kurulur?

Telefona Mspy nasıl yüklenir? Mspy casus telefon dinleme yazılımını dinlemek istediğiniz telefona kurmak oldukça koladır. İlk önce yapmanız gereken iş Mspy programaının indirme linki ile direk olarak hedefinizdeki telefona internet üzerinden indirmeniz gerekmektedir. Mspy yazılımı telefona indirildikten sonra ise indirilen apk dosyasını açmak ve mspy yazılımının kurulumunu tamamlamaktır.

Peki Mspy yazılımının telefona kurulumu kolay mıdır ve herkes tarafından çok kolay bir şekilde yapılabilir mi? Kurulum yaparken kişinin belirli bir teknik bilgiye sahip olması şart mıdır?

Bu sorular daha da çoğaltılabilir tabi ama soruların çoğaltılmasından sizlere yazılımın nasıl kurulacağını resimli olarak göstermek daha iyi olacaktır. Böylelikle mspy yazılımının telefona nasıl kurulacağını ve ne kadar kolay olduğunu kendiniz görmüş olacaksınız ve görsel olarak öğrenmiş olacaksınız.

Bildiği üzere Mspy hem android hemde iPhone telefonlarda da kullanılabilir ve iki iletişim sistemine sahip tüm akıllı telefonlara bu yazılım çok kolay bir şekilde yüklenebilmektedir. ( Ayrıca Blackberry telefonlar ve symbian telefonlarının bazı modellerinde de çok rahat bir şekilde kullanabilirsiniz) Aşağıdaki sayfaları ziyaret edip kurulumların telefonlara nasıl yapıldığını öğrenebilirsiniz.






Mspy programını aldıktan sonra yükleme ve kurulum işlemlerini hemen gerçekleştirebilirsiniz. Bilmeniz gereken şeylere buradan ulaşabilirsiniz. Tüm işlemler en fazla 5 dakika içinde bitirilebilir. Mspy programını satın aldıktan sonra 5-10 dakika arasında yükleme işlemi ve kurulum işlemi bitmiş ve gelen verileri, bilgileri görmeye başlamış olursunuz.

MSpy Satın Al


Not: MSpy telefona nasıl kurulacağı hakkında videolu anlatıma www.mspy.gen.tr/  sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz

0 yorum:

Yorum Gönder

https://www.facebook.com/kerembursinfansitesi Facebook Favorites More